Αυτες ειναι οι σειρες που εσπασαν ρεκιρ παρανομου downloading το 2013

Το πειρατικό κατέβασμα σειρών έχει γίνει αγαπημένοι πρακτική των χρηστών του διαδικτύου με αποτέλεσμα η δημοτικότητα μίας σειράς να μετριέται πλέον κι από τον αριθμό των downloads της. Την πρώτη θέση στις καρδιές των διαδικτυακών πειρατών για το 2013, φαίνεται πώς κατέχει το Game of Thrones.

Κάνοντας την ετήσια ανασκόπηση, η ιστοσελίδα Τorrentfreak παρουσίασε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές που έσπασαν ρεκόρ downloading μέσα στη χρονιά που τελειώνει.

Πρώτο στις προτιμήσεις για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν το Game of Thrones μετρώντας 5.9 εκατομμύρια downloads, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί και το Breaking Bad με τη τελευταία σεζόν του να φτάνει τα 4.2 εκατ. downloads και το Walking Dead’ με 3.6 εκατομύρια.

Μάλιστα από την έρευνα προκύπτει ότι περισσότερος κόσμος παρακολουθεί σειρές που κατεβάζει από το διαδίκτυο παρά στην τηλεόραση την ώρα προβολής του. Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν όλες τις σειρές εκτός από το Vikings και το Arrow, περισσότερος κόσμος τις παρακολούθησε στον υπολογιστή του παρά στην τηλεόραση.

pirated_shows

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s